Magyar Ă©telek

Egyéb







Borsos húspogácsák

A húst egészen finomra, kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a paradicsompüré felét, két tojást, a zsemlemorzsát, a reszelt hagymát, kevés sót, egy mokkáskanál Vegetát, egy mokkáskanál borsot. Vizes kézzel pogácsákat formálunk belőle, ellapítjuk kicsit, és olajban mindkét oldalon ropogós pirosra sütjük. A maradék paradicsomot 1 dl vízzel felhígítjuk, adunk hozzá egy gerezd zúzott fokhagymát, egy mokkáskanál csiliport, kevés sót és elkeverjük, majd a pogácsákra öntözzük. Sós vízben párolt kelbimbót vagy kelkáposztát adunk körítésnek.
 
Hozzávalók:
- 60 dkg marhafelsál
- 1 doboz paradicsompüré
- 2 tojás
- 5 dkg zsemlemorzsa
- 2 evőkanál reszelt hagyma
- 1 dl olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- sĂł, bors, vegeta

A közzététel dátuma: 2010-01-18



 15 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 731727