Magyar Ă©telek

Egyéb







Bánkúti hústekercs

A húst sóval és borssal fűszerezzük. A zöldséget megtisztítjuk,szeletekre vágjuk. A zöldséget és tojást a húson elosztjuk, feltekerjük, és megkötözzük. A tekercset forró olajban körben megsütjük, öntünk rá bort és gáz 2-es fokozaton előmelegített sütőben kb. 1 l/2 óráig pároljuk. Ezután hozzáöntjük a maradék bort és a tekercset nyitott serpenyőben készre pároljuk. Burgonyapürével és vegyes salátával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 75 dkg felsál egy darabban (kb. 25 X25cm)
- 2 db sárgarépa
- 1/2 zöldpaprika
- 1 póréhagyma
- néhány zöldbab
- 4 db kemény tojás
- 4 evőkanál olaj
- 1/2 l vörösbor
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-01-12



 8 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701673