Magyar Ă©telek

Egyéb







Baranyai rakott felsál

A húst egy kevés ideig vízben főzzük, kivesszük, és kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A húslében megfőzzük a makarónit puhára, leszűrjük, majd vajjal kikent tűzálló tálba egy vékony réteget terítünk belőle. Meghintjük reszelt sajttal, kis vajdarabkákat teszünk rá, majd egy sor húsmetéltet. Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük az egészen apróra vágott gombával. Ismét makaróni réteg következik, majd az előbbi módon váltogatva lerakjuk az anyagokat úgy, hogy az utolsó réteg makaróni legyen. Megszórjuk reszelt sajttal, tejföllel és megöntözzük olvasztott vajjal. Sütőben, kis lángon, jól átsütjük.
 
Hozzávalók:
- 60 dkg felsál
- 20 dkg makarĂłni
- 20 dkg sajt
- 10 dkg gomba
- 10 dkg vaj
- 2 dl tejföl
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-01-09



 9 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 702389