Magyar Ă©telek

Egyéb







Alföldi csikós batyu

A húst vékony szeletekre vágjuk (8 db 10 dkg-os szeletre), jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, bepaprikázzuk. Minden szeletbe egy fél hámozott burgonyát göngyölünk. Zsírban hirtelen átforgatjuk, majd hozzáadjuk az apróra darabolt hagymát, babérlevelet, egész borsot, egy kevés vizet, és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a tejföllel még egyszer felforraljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg felsál
- 4 burgonya
- 1 kiskanál
- 15 dkg zsĂ­r
- 1 fej hagyma
- 3 dl tejföl
- 3-4 szem egész bors
- 2-3 babérlevél
- só, mustár, pirospaprika, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-01-05



 2 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719219