Magyar Ă©telek

Egyéb







Csemege lábszárhús

A szalonnát apró kockákra vágjuk, majd kevés olajban kiolvasztjuk, illetve megpirítjuk. Hozzáadunk egy reszelt vöröshagymát, és kicsit pároljuk. Hozzáöntjük a bort, majd felforraljuk. Ezután beletesszük a babérlevelet, paradicsompürét, borsot és kb. 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a felszeletelt főtt húst, jól átmelegítjük és tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg főtt marhalábszár
- 15 dkg kolozsvári füstölt szalonna
- 10 dkg füstölt főtt tarja
- 1 közepes nagyságú vöröshagyma
- 2 dl bor
- 1 kanál paradicsompüré
- 1 babérlevél
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-01-28



 25 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708825