Magyar Ă©telek

Egyéb







Csiki gulyás

A szép nagy fej vöröshagymát kis kockákra vágjuk, és a zsiradékban fedő alatt megpirítjuk. Megpihentjük a pirospaprikával, beletesszük a fokhagymát, a kockára vágott marhapacsnit, és annyi vizet, amennyi bőven ellepi. Amikor a hús félig puha, rátesszük az egyszer kimosott savanyú káposztát. Beleszórjuk a fazékba az alaposan megmosott rizst, ízlés szerint utána sózzuk, a káposzta ízétől függően. Lefedve az egészet puhára megfőzzük, és tálalás előtt gazdagon megtejfölözzük.
 
Hozzávalók:
- 40 dkg marhapacsni
- 1 vöröshagyma
- 1 evőkanál zsír
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 50 dkg savanyú káposzta
- 3 dkg rizs
- só, bors, köménymag, tejföl

A közzététel dátuma: 2010-01-29



 26 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709204