Magyar Ă©telek

Egyéb







Csongrádi hátszín

A szalonnával megtűzdeljük a hátszínt. Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával és megforgatjuk rajta a húsdarabot. Öntünk rá 1 dl fehér bort, hozzáadjuk a paradicsomot, Piros Aranyat, fokhagymát, kakukkfüvet, babérlevelet, bazsalikomot, majd lassú tűzön takaréklángon levében sűrűn megforgatva puhára pároljuk. Elfőlő levét kevés vízzel pótoljuk. Sűrű aranybarna mártást kell kapnunk. Felszeleteljük és makarónival vagy rizssalátával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 70 dkg hátszín
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 mokkáskanál őrölt pirospaprika
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 kiskanál paradicsompüré (vagy 2-3 friss paradicsom)
- 1 kiskanál Piros Arany paprikakrém
- 2 gerezd fokhagyma
- 1-1 késhegynyi őrölt babérlevél
- só, bors, kakukkfű, bazsalikom

A közzététel dátuma: 2010-01-31



 28 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725804