Magyar Ă©telek

Egyéb







Egészben sült vagdalt felsál

A darált húst elkeverjük az apró kockára vágott szalonnával, a reszelt hagymával, tojással, zsemlemorzsával. Lisztezett deszkára hosszúkás hengert formázunk belőle. Forró olajban hirtelen megsütjük minden oldalát, majd kevés vizet aláöntögetve fedő alatt sütőben kb. 1 óráig pároljuk. Végül zsírjára sütjük, rozsdásbarna mártást készítünk, ráöntjük és sült burgonyával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg felsál darálva
- 20 dkg fehér szalonna
- 2 tojás
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 2 kanál liszt
- 2 dl olaj
- sĂł, bors, reszelt hagyma

A közzététel dátuma: 2010-02-02



 30 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 731759