Magyar Ă©telek

Egyéb







Erdélyi brinzás rostélyos

A rostélyos szeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük reszelt vöröshagymával. Kuktában, az olajban hirtelen megpirítjuk a hússzeleteket, adunk hozzá paradicsomot és feldarabolt zöldpaprikát, valamint kb. 1 dl vizet. A kuktát jól lezárva, az egészet puhára pároljuk. A margarint, juhtúrót, tehéntúrót simára keverjük a finomra vágott zöldpetrezselyemmel, megsózzuk, egy kicsit borsozzuk, és a hűtőbe tesszük. A rostélyost zsírjára sütjük, tányérokra rakjuk, és minden hússzeletre egyenletesen elosztjuk az ízletes krémet, mely szépen ráolvad.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet rostélyos
- 2 evőkanál reszelt hagyma
- 1 dl olaj
- 1 paradicsom
- 1 zöldpaprika
- 10 dkg margarin
- 10 dkg krémtúró
- 10 dkg juhtĂşrĂł
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-02-03



 31 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708819