Magyar Ă©telek

Egyéb







Erdélyi gombás rostélyos

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, egy kevés olajban hirtelen megsütjük. Zsírjában egy apróra vágott vöröshagymát üvegesre párolunk, hozzáadunk 3-4 szeletke citromhéjat, 1 kanál citromlevet, a törött borsot, sáfrányt, szerecsendió virágot, csövespaprikát, pirított gombát, föleresztjük egy kevés vízzel vagy húslevessel, és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt leöntjük liszttel elkevert tejföllel, felforraljuk, és forrón tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg rostélyos
- 1 fej vöröshagyma
- 3-4 szelet citromhéj
- 1 kiskanál törött bors
- 1 kiskanál sáfrányos szeklice,
- 1 kevés szerecsendió vagy szerecsendió-virág
- 1 erős csöves paprika
- 1 kanál citromlé
- 1 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- 10 dkg gomba
- 2 dl hĂşsleves
- sĂł, bors, olaj

A közzététel dátuma: 2010-02-04



 32 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719233