Magyar Ă©telek

Egyéb







Félegyházi marhatokány

A hagymát apróra vágjuk, majd az olajban üvegesre pároljuk húslevesseI. Rátesszük a marhahúst vékony hosszúkás darabokra vágva, megsózzuk, borsozzuk, majd néhány kanál húslevessel félig puhára pároljuk. Az uborkákat nem túl vékony karikákra vágjuk és hozzátesszük. Vegetával ízesítjük, és puhára pároljuk. Tálaláskor meghintjük friss, apróra vágott zöldpetrezselyemmel, és rövid lével tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 60 dkg marhahús (stefánia vagy hátszín)
- 3 uborka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 2 dl hĂşsleves
- 1 kanál Vegeta
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-02-09



 36 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 718534