Magyar Ă©telek

Egyéb







Fokhagymás fehérpecsenye

A megtisztított fehérpecsenyét húsverővel erősen kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és egy lábasban, forró olajban megforgatjuk. Ráöntünk 1 dl bort, 1 dl húslevest, hozzáteszünk néhány szem szegfűborsot, majd fedő alatt puhára pároljuk. Ezután a húst fölszeleteljük, előmelegített tálra rakjuk. A pecsenyelébe teszünk egy kanál paradicsompürét, egy kevés mustárt, megszórjuk liszttel és felforraljuk. A tálra rakott hússzeleteket gazdagon megszórjuk zúzott fokhagymával és zöldpetrezselyemmel, és leöntjük a forró, átszűrt mártással.
 
Hozzávalók:
- 1 kg fehérpecsenye
- 1 dl olaj
- 3 szem szegfűbors
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál zöldpetrezselyem
- 1 kávéskanál paradicsompüré
- 1 kanál liszt
- 1 dl bor
- 1 dl hĂşsleves
- 1 kanál mustár
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-02-11



 39 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 731795