Magyar Ă©telek

Egyéb







Fokhagymás rostélyos

A felszeletelt húst kiverjük, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajban hirtelen átsütjük. Öntünk alá 1 dl bort,kevés vizet, és takaréklángon fedő alatt pároljuk. Ha kezd pirulni, hozzáadunk 4-5 gerezd zúzott fokhagymát, egy csipet kakukkfüvet, és puhára pároljuk. Ezután meghintjük liszttel és felforraljuk. Sós vízben főtt burgonyát, vagy makarónit adunk mellé.
 
Hozzávalók:
- 1 kg marhahús (hátszín, felsál vagy rostélyos)
- 1 dl olaj
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanálliszt
- 1 dl bor
- só, bors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-02-12



 40 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709218