Magyar Ă©telek

Egyéb







Fűszeres tekercsek

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Megkenjük Piros Arannyal, fektetünk rá hajszálvékony szalonnaszeleteket, gazdagon meghintjük kaporral, zöldpetrezselyemmel, meghintjük snidlinggel, valamint kakukkfűvel. Felcsavarjuk a szeleteket, hústűvel megtűzzük, és kevés olajon hirtelen, minden oldalon meg sütjük. Fölengedjük vízzel, egy doboz paradicsompürével, teszünk hozzá 2-3 gerezd fokhagymát, kevés reszelt gyömbért, és fedő alatt puhára pároljuk. Csak annyi vizet öntögessünk hozzá, hogy mire megpuhul sűrű mártása legyen. Megszórhatjuk 1 kiskanálliszttel is. Vagdalt palacsintát vagy makarónit adjunk körítésnek.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet kicsontozott rostélyos vagy felsál
- 1 db hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 12 dkg füstölt szalonna
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor zöld kapor
- 1 csokor snidling
- 1 kanál liszt
- 1 doboz paradicsompüré
- 1 dl olaj
- 1 evőkanál Piros Arany
- só, bors, kakukkfű, gyömbér

A közzététel dátuma: 2010-02-16



 44 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701610