Magyar Ă©telek

Egyéb







Góbé rostélyos

A rostélyos vagy hátszín szeleteket kicsit kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk és forró zsírban mindkét oldalon rozsda vörösre sütjük. A hagymát karikára vágjuk, kevés zsíron megpároljuk, rátesszük a savanyú káposztát és megpirítjuk. Tűzálló tál aljára terítjük, rátesszük a hússzeleteket. A hússzeletekre terítjük a karikába vágott főtt burgonyát, melyet leöntünk pecsenye-zsírral, melyben elkevertük a pirospaprikát és a zúzott fokhagymát. Öntünk rá 2 dl vizet, 2 dl tejfölt, majd középmeleg sütőben egy óráig sütjük.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg rostélyos
- 50 dkg savanyú káposzta
- 50 dkg burgonya
- 10 dkg vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 6 dkg zsĂ­r
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 kiskanál pirospaprika
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-02-19



 47 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708412