Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás rakotthús

A szalonnát apró kockákra vágva kiolvasztjuk. Zsírjában üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, a vékony szeletekre vágott gombát. Megszórjuk a finomra vágott zöldpetrezselyemmel. A marhahúst fölszeleteljük, vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd kivajazott tűzálló tálba, a gombával váltakozva lerakjuk. Öntünk rá 1 dl fehérbort, a tetejét megszórjuk zsemlemorzsával, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg főtt marhahús
- 10 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg gomba
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 3 dkg vaj
- 1 dl fehérbor
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 vöröshagyma
- só, bors, reszelt gyömbér, szerecsendió

A közzététel dátuma: 2010-02-21



 49 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719295