Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás rostélyos

A rostélyos szeleteket kicsit kiverjük, fűszerezzük és forró olajban hirtelen megsütjük. A maradék olajban megpároljuk a hagymát, rátesszük a paradicsomot, megszórjuk egy kanálka liszttel. Borral felengedjük és a sült rostélyosokra öntjük, majd fedő alatt, sütőben puhára pároljuk. A nagyobb darabokra vágott gombát vajban megpároljuk, zöldpetrezselyemmel meghintjük és a már majdnem megpuhult rostélyosokhoz adjuk. Ha még nem lenne elég puha, kevés húslevessel még egy kis ideig pároljuk. Párolt rizst vagy makarónit adunk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 1 kg rostélyos
- 2 evőkanál reszelt hagyma
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 2 dl vörösbor
- 1-2 dl hĂşsleves
- 1 kanál liszt
- 20 dkg gomba
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál vágott zöldpetrezselyem
- 1 dl olaj
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-02-22



 50 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725814