Magyar Ă©telek

Egyéb







Hagymás hússzeletek

A húst megdaráljuk és összegyúrjuk a szétmorzsolt zsemlével, az apróra vágott hagymával, a megvagdalt uborkával, a nyers tojással, a majoránnával, sóval, borssal. A masszából hússzeleteket formálunk, lisztben megmártogatjuk, és egy kevés zsírban hirtelen kisütjük. Forró tálra szedjük, és a tetejére, tetszés szerint, pirított hagymát szórunk vagy 1 -1 tükörtojást sütünk.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg marhahĂşs
- 1 tejbe áztatott zsemle
- 1 kis fej hagyma
- 1 ecetes uborka
- 1 tojás
- 1 mokkáskanál majoránna
- só, törött bors, liszt, zsír

A közzététel dátuma: 2010-02-24



 52 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708416