Magyar Ă©telek

Egyéb







Háromszéki marhapacsni

A hagymát finomra vagdaljuk, a húst vékony csíkokra szeleteljük. A szalonnát kockákra vágjuk és kiolvasztjuk. Beletesszük a hagymát, üvegesre pároljuk, majd a húst rátéve kicsit megpirítjuk. Zsírjára sütjük, az elkapart fokhagymát rátéve megsózzuk, és borsozzuk, majd meghintjük pirospaprikával. A paradicsompürét kevés vízzel felhígítjuk, a húshoz keverjük, hozzátesszük a finomra vágott kaprot, felforraljuk és forrón tálaljuk. Rizzsel vagy spagettivel tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 70 dkg marhapacsni,
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 dl olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- 1 csokor kapor
- sĂł, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-02-28



 56 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701639