Magyar Ă©telek

Egyéb







Hortobágyi csikós rostélyos

A rostélyos szeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát karikákra vágjuk és egy kevés olajban üvegesre pároljuk. Megforgatjuk benne a rostélyos szeleteket, meghintjük pirospaprikával, teszünk hozzá szegfűborsot, kakukkfüvet, majd fölengedjük vörös borral. Hozzátesszük a karikákra vágott zöldséget, és fedő alatt puhára pároljuk. A mártásba teszünk egy kanál paradicsompürét, mustárt és elkeverjük.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet rostélyos (kb. 80 dkg)
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kiskanál pirospaprika
- 2 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 2 zöldpaprika
- 1 kanál mustár
- 1 kanál paradicsompüré
- 2 dl vörösbor
- só, bors, kakukkfű, szegfűbors

A közzététel dátuma: 2010-03-03



 59 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 724939