Magyar Ă©telek

Egyéb







Hunyadi rostélyos

Az előkészített hússzeleteket megtöltjük az alábbi töltelékkel: a főtt makarónit elkeverjük egy vajjal kikevert tojássárgájával, az apróra vágott sonkával, 3 kanál tejföllel, egy tojás habjával, 1 kanál reszelt hagymával, hozzáadjuk a paradicsompürét, sót, borsot, majoránnát. A keveréket a hússzeletekre kenjük, felcsavarjuk, hústűvel megtűzzük, egy kevés olajban gyorsan körben megsütjük. Zsírjában megpirítunk egy vöröshagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, a húsokat visszahelyezzük, szegfűborssal és kakukkfűvel fűszerezve, fedő alatt, puhára pároljuk. Ha megpuhult, elkeverünk a levében 2 dl tejfölt és még egyszer felforraljuk.
 
Hozzávalók:
- 2 szelet rostélyos
- 15 dkg makarĂłni
- 1 vöröshagyma
- 10 dkg sonka
- 1 tojás
- 2 dl tejföl
- 1 mokkáskanál paradicsompüré
- 2 evőkanál reszelt hagyma
- 2 zöldpaprika
- 2 paradicsom
- só, bors, szegfűbors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-03-05



 61 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708405