Magyar Ă©telek

Egyéb







Huszárpecsenye

A darált sertés- és csirkehúst tálba téve elvegyítjük egy tojással, a darált vagy apróra vágott füstölt szalonnával, a reszeIt hagymával, 2 kanál tejföllel, sóval, borssal, pirospaprikával. A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, majd a jól elkevert tölteléket egyenletesen elosztjuk rajta. Felcsavarjuk, és hústűvel összetűzzük, vagy zsineggel összekötjük. Olajat forrósítunk, és a hústekercseket hirtelen megsütjük. Egy kevés húslevest vagy vizet aláöntögetve, fedő alatt, puhára pároljuk. Egy kanál paradicsompürével elkeverve zsírjára sütjük. Fölszeletelve, előmelegített tálra rakva tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet felsál (kb. 20-25 dkg-os)
- 20 dkg darált sertéshús
- 10 dkg darált csirkehús (melle)
- 2 dl tejföl
- 1 kis kanál reszelt hagyma
- 1 dl olaj
- 1 kanál paradicsompüré
- pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-03-06



 62 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719277