Magyar Ă©telek

Egyéb







Késmárki gombás hústekercs

Az apróra vágott füstölt szalonnát üvegesre pirítjuk, rátesszük a feldarabolt hagymát, megpirítjuk, ezután a gombát is vele pirítjuk. Rátesszük a darált húst, sót, borsot, szerecsendiót, zöldpetrezselymet, és egy kevés vízzel rövid ideig pároljuk. Zsírjára sütjük, teszünk bele két egész tojást, két kanál tejfölt, és két kanál zsemlemorzsát. Hűlni hagyjuk, azután a kivert, megsózott, borsozott hússzeletek közepére halmozzuk. Ráhajtjuk a húsok széleit, összetűzzük, forró olajban megforgatjuk. Egy kevés vizet aláöntögetve, fedő alatt, puhára pároljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg vesepecsenye vagy felsál
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kiskanál zöldpetrezselyem
- 15 dkg darált sertéshús
- 20 dkg darált gomba
- 2 tojás
- 2 kanál tejföl
- 2 kanál zsemlemorzsa
- sĂł, bors, szerecsendiĂł, olaj

A közzététel dátuma: 2010-03-08



 64 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 731764