Magyar Ă©telek

Egyéb







Kisvárdai vagdalt cipó

A kétszer darált marhahúst, a főtt, áttört burgonyát, a tojást, a sót, törött borsot és a 3 dkg zsírban fonnyasztott hagymát zsírjával együtt összedolgozzuk. Hosszúkás cipóformára alakítjuk, tepsibe tesszük, tetejére 3 dkg zsírt kenünk, és a sütőben megsütjük. Kb. 50 perc alatt sül meg. Főtt tojást is tehetünk a közepébe.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg marhahĂşs
- 50 dkg burgonya
- 1 tojás
- 1 vöröshagyma
- 6 dkg zsĂ­r
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-03-10



 66 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725398