Magyar Ă©telek

Egyéb







Kolozsvári bélszín

A bélszínszeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és forró olajban hirtelen megsütjük. A sonkaszeleteket szintén hirtelen sütjük, mindegyikre egy bélszínszeletet helyezünk, és leöntjük mártással.

Mártás: a reszelt hagymát a vajban üvegesre pároljuk, erre tesszük a paradicsompürét, petrezselymet, cayenni borsot, töltött paradicsomot, töltött padlizsánt, apró sült hagymát és kolbászkarikákat adjunk körítésnek.

Hozzávalók:
- 80 dkg bélszín
- 8 szelet főtt sonka
- 2 evőkanál reszelt hagyma
- 1 kávéskanál vágott zöldpetrezselyem
- 1 dl olaj
- 1 diĂłnyi vaj
- sĂł, bors


A közzététel dátuma: 2010-03-11



 67 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708815