Magyar Ă©telek

Egyéb







Kövesdi töltött felsál

A felsál szeleteket jó nagyra kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A sertéshúst kevés zsíron szép pirosra sütjük, majd kevés vízzel puhára pároljuk. Ezután ledaráljuk, hozzáadjuk a tejben áztatott, elmorzsolt zsemléket, a tojást, sót, törött borsot, kakukkfüvet, és jól elkeverjük. A felsál szeleteket vékonyan megkenjük Piros Arannyal, ráhalmozzuk a tölteléket, felcsavarjuk és hústűkkel megtűzzük. Forró zsíron körül sütjük, kevés vízzel felöntögetve, fedő alatt puhára pároljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg gömbölyű felsál
- 30 dkg sertéshús
- 1 tojás sárgája
- 2 db tejben áztatott zsemle
- 2 kanál tejföl
- 8 dkg zsĂ­r
- só, törött bors, paprikakrém, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-03-13



 71 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709249