Magyar Ă©telek

Egyéb







Kőszegi zöldséges pecsenye

Egy szép tömör felsál darabot bedörzsölünk sóval, törött borssal, megtűzdeljük a zöldségfélékkel, hagymával, füstölt szalonnával, uborkával, ügyelve arra, hogy a tűzdelés színekben is változatos legyen, és a távolság így egyforma legyen. Így a felszeletelt hús is nagyon szép lesz. Egy kevés zsírban körben átsütjük, majd kevés vizet alá öntögetve fedő alatt puhára pároljuk. A húst kivesszük, levébe tesszük a 6 cl rumot, két narancs levét, felforraljuk és a tálra rakott felszeletelt húsra öntjük. Felszeletelt naranccsal díszítjük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg felsál
- 1 szál petrezselyemgyökér
- 1 szál sárgarépa
- 2 db ecetes uborka
- 2 szelet zeller
- 10 dkg vöröshagyma
- 6 cl rum
- 3 db narancs
- 10 dkg füstölt szalonna
- só, törött bors, zsír

A közzététel dátuma: 2010-03-15



 70 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709188