Magyar Ă©telek

Egyéb







Kunsági bélszín

A hagymát apróra vágjuk, és olajban megpirítjuk, őrölt köménymagot, pirospaprikát és feldarabolt paradicsomot adunk hozzá. Ha egy kicsit megpirult, rátesszük a bélszínt, és 2 dl húslevessel felöntve, sütőben, fedő alatt puhára pároljuk. A szalonnát kockára vágjuk, megpirítjuk, és az ugyancsak kockákra vágott gombát rátesszük, zsírjára sütjük. Ha a hús megpuhult, kivesszük, fölszeleteljük, és előmelegített tálra rakjuk. A pecsenyelevet átszűrjük, hozzátesszük a szalonnás pirított gombát, és felforralva a húsra öntjük. Vajas metéltet vagy burgonyát adunk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 1 kg bélszín
- 30 dkg hagyma
- 15 dkg füstölt szalonna
- 20 dkg gomba
- 1 dl olaj
- 3 dkg pirospaprika
- 2 gramm köménymag
- 25 dkg paradicsom
- 2 dl hĂşsleves
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-03-16



 72 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 718532