Magyar Ă©telek

Egyéb







Kunsági vőlegénypecsenye

A pirított zsemleszeleteket megkenjük sonkakrémmel, melyet úgy készítünk, hogy a sonkát megdaráljuk, elkeverjük tejföllel, sózzuk, borsozzuk. A bélszínszeleteket egy kevés forró olajban hirtelen megsütjük, és elosztjuk a megkent pirítós szeleteken. A gombát, a párolt hagymát zsírjára sütjük, meghintjük sóval, borssal, szerecsendióval, zöldpetrezselyemmel, és a hús mellé tálaljuk. Adjunk hozzá még apró sült hagymát és töltött paradicsomot.
 
Hozzávalók:
- 8 szelet bélszín
- 20 dkg sonka
- 20 dkg gomba
- 1 evőkanál reszelt hagyma
- 8 szelet pirĂ­tott zsemle
- 1 kanál vaj
- 1 dl olaj
- 1 dl tejföl
- sĂł, bors, szerecsendiĂł

A közzététel dátuma: 2010-03-17



 73 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709266