Magyar Ă©telek

Egyéb







Lángoló marhasült

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, majd forró olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük. A sertés vagy kacsamájat szeletekben enyhén megsütjük. Az almát fölszeleteljük, magházát eltávolítjuk, és vajban megpároljuk. Egy kevés cukrot is tehetünk rá. A pirított kenyérszeletekre ezután teszünk egy szelet sült húst, erre egy szeletke májat, majd párolt almát. Leöntjük cseresznyepálinkával, és az asztalra helyezve meggyújtjuk.
 
Hozzávalók:
- 75 dkg marhahús (vesepecsenye vagy hátszín)
- 1 dl olaj
- 16 dkg máj
- 2 alma
- 8 szelet pirított fehérkenyér
- 1 dl cseresznyepálinka
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-03-19



 75 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701645