Magyar Ă©telek

Egyéb







Libamájas bélszín

A zsemleszeleteket forrón megkenjük libamájkrémmel. A bélszínszeleteket megsózzuk, borsozzuk, egy kicsit kiverjük, és forró olajban hirtelen megsütjük. Minden májjal megkent pirítósra teszünk egy szelet bélszínt. A gombát apróra vágjuk, és vajban üvegesre párolt hagymára tesszük, majd megpároljuk. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és körítésként adjuk.
 
Hozzávalók:
- 8 szelet bélszín
- 8 szelet pirĂ­tott zsemle
- 20 dkg gomba
- 6 dkg vaj
- 1 kanál reszelt hagyma
- 1 doboz libamájkrém
- 1 dl olaj
- sĂł, bors, szerecsendiĂł

A közzététel dátuma: 2010-03-20



 76 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 731778