Magyar Ă©telek

Egyéb







Ligeti ínyenctokány

A húst ujjnyi széles csíkokra szeleteljük, majd a megpárolt hagymára tesszük, egy kicsit együtt pirítjuk, majd kevés vizet aláöntve pároljuk puhára. A zöldféléket, külön-külön sós vízben megpároljuk, leszűrjük és a húshoz keverjük. A tojásokat jól felverjük, ráöntjük, és nem túl szárazra megsütjük. Ha elkészült megszórjuk metélőhagymával, vagy petrezselyemmel és sült, kockára vágott burgonyával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg bélszín
- 1 fej vöröshagyma
- 15 dkg spárgafej
- 15 dkg zöldborsó
- 15 dkg zöldbab
- 10 dkg gomba
- 1 dl olaj
- 6 tojás
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-03-21



 77 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701652