Magyar Ă©telek

Egyéb







Ludasi vagdalthĂşs

A húst összegyúrjuk a hozzávaló anyagokkal. Megolajozunk egy jó nagy alufóliát, és ujjnyi vastagon ráterítjük a húsvagdalékot. Meghintjük egy csokor petrezselyemzölddel, kaporral, snidlinggel. Szórunk rá majoránnát és kakukkfüvet is. Reszelünk rá 5 dkg sajtot, összegöngyöljük és az alufóliában légmentesen lezárva kb. 1 óráig sütjük. Tálaláskor a húst fölszeleteljük, és újra megszórjuk a finomra vágott zöld fűszerekkel.
 
Hozzávalók:
- 70 dkg darált hús (fele sertés, fele marhahús kétszer darálva)
- 2 tejbe áztatott zsemle
- 2 tojás
- 1 reszeIt hagyma
- 1 kanál mustár
- 1 késhegynyi só
- 5 dkg sajt
- pirospaprika, törött bors, kapor, metélőhagyma, petrezselyem, majoránna, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-03-22



 78 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709271