Magyar Ă©telek

Egyéb







Lukullus tokány

A húsokat külön-külön megpároljuk majd zsírjára sütjük. A zöldségeket külön-külön főzzük puhára sós vízben. Hozzákeverjük a húshoz, ízesítjük kevés mustárral, sóval, törött borssal, és forrón tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 30 dkg vesepecsenye
- 20 dkg sertés szűzpecsenye
- 20 dkg csirkemell
- 15 dkg spárgafej
- 15 dkg zöldbab
- 4 tojás
- 15 dkg zöldborsó
- 1 kiskanál mustár
- 1 vöröshagyma
- 1 kanál paprikakrém
- 1 gerezd fokhagyma
- só, törött bors, olaj

A közzététel dátuma: 2010-03-23



 79 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709262