Magyar Ă©telek

Egyéb







Makói tejfölös felsál

A húst fölszeleteljük, egy kicsit kiverjük, besózzuk, és forró zsírban szép pirosra sütjük. A hagymát karikákra vágjuk, besózzuk, és néhány percig állni hagyjuk a sóban (így lesz a hagyma ropogós). Ha a pecsenye megsült, kiszedjük, és a zsírba beletesszük a hagymát, de csak annyi időre, amíg átmelegszik, ezalatt többször forgassuk meg. Amikor a hagyma átforrósodott, öntsük rá a tejfölt és ízesítsük törött borssal. Tálaláskor a pecsenyét körítsük a hagymával.
 
Hozzávalók:
- 1 kg felsál
- 50 dkg hagyma
- 1 dl tejföl
- sĂł, bors, zsĂ­r

A közzététel dátuma: 2010-03-25



 84 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 702354