Magyar Ă©telek

Egyéb







Májas stefánia

A húst felszeleteljük, egy kicsit kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és kevés olajban mindkét oldalán megsütjük. A visszamaradt zsírban megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, visszatesszük a húst, ráöntjük á bort és kevés vizet, és fedő alatt takaréklángon puhára pároljuk. A csirkemájat kevés olajban néhány percig sütjük, megsózzuk, borsozzuk, és elosztjuk a hússzeletekre. Mindegyikre teszünk egy vékony szelet ementáli sajtot, és sütőben addig sütjük, amíg a sajt a májra ráolvad, mindegyikre teszünk egy gombafejet (amit lisztbe, tojásba, morzsába forgatva kisütünk). Barna mártást tálalunk hozzá, mártásos csészében.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg marhalapocka (Stefánia)
- 1/2 kg csirkemáj
- 10 dkg ementáli sajt
- 20 dkg gombafej
- 1 dl bor
- 1 dl olaj
- 5 dkg morzsa
- 5 dkg liszt
- 2 db vöröshagyma

A közzététel dátuma: 2010-03-29



 82 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709189