Magyar Ă©telek

Egyéb







Mátrai bélszíntokány

A húst jó vékony csíkokra szeleteljük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd az olajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paradicsompürét, öntünk rá egy kevés vizet, és folytonos keveréssel 2-3 percig forraljuk. Beletesszük a húst, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával, és egy kevés vizet aláöntögetve fedő alatt puhára pároljuk. A fedő levétele után zsírjára sütjük, s rövid lével tálaljuk. Köretnek rizst vagy főtt burgonyát adjunk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg bélszín
- 2 vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- só, törött bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-03-30



 86 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 731804