Magyar Ă©telek

Egyéb







Mustáros bélszín

Az érett bélszín hártyáját lehúzzuk, a húst megsózzuk, törött borssal fűszerezzük egy kis mustárral megkenjük. Serpenyőben zsírt hevítünk és a forró zsírban a bélszín minden oldalát szép pirosra sütjük. Közben a sütőt 10 percig teljes lángon előmelegítjük és a bélszínt beletesszük (alsó rácsra). Kb. 30-40 percig sütjük, közben a zsírjával öntözgetjük. Ha megsült lapáttal kiemeljük a zsírjából, és vízfürdő fölé helyezzük egy lefedett lábosban. Levéből pecsenyemártást készítünk és tálalásig külön edényben tartjuk. Közvetlenül tálalás előtt rézsútosan fölszeleteljük és ízlésesen tálra rendezzük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg tisztított bélszín
- 3 dkg sĂł
- 3 dkg bors
- 15 dkg zsĂ­r
- 4 dkg mustár

A közzététel dátuma: 2010-04-02



 89 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 702361