Magyar Ă©telek

Egyéb







Mustáros tokány

A hagymát finomra vágjuk és az olajban üvegesre pároljuk. Rátesszük az ujjnyi széles csíkokra vágott marhahúst egy kanál törött borsot, egy kanál Vegetát, kevés vizet és fedő alatt puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, meghintjük pirospaprikával majd ráöntjük a tejfölt amelybe 1 kanálnyi mustárt keverünk. Galuskával vagy spagettivel tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 vöröshagyma
- 60 dkg marhahús(Stefánia vagy pacsni)
- 1 dl olaj
- 1 púpozott kávéskanál majoránna
- 1 kanál Vegeta
- 1 mokkáskanál törött bors
- 1 kanál mustár
- 2 dl tejföl
- 1 mokkáskanál pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-04-05



 91 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701627