Magyar Ă©telek

Egyéb







Nádasdi hátszín

A hússzeleteket kiverjük megkenjük olajjal, megsózzuk alaposan megborsozzuk és hideg helyen pihentetjük. A fokhagymát pépesre zúzzuk (vagy kaparjuk), összevegyítjük pirospaprikával és mustárral. Ezzel a masszával megkenjük a hússzeleteket majd roston megsütjük őket. Kb. 6-7 perc a sütés ideje. A vajat alaposan elkeverjük citromlével egy kevés sóval ízesítjük és a megsült hússzeletekre helyezünk egy-egy darabkát.
 
Hozzávalók:
- 1 kg marhahús (hátszín)
- 2 dl olaj
- 1 citrom
- 6 dkg vaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kanál mustár
- só, törött bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-04-07



 94 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725368