Magyar Ă©telek

Egyéb







Óvári sajtos rostélyos

A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük szegfűborssal, és beborítjuk vékony szalonna szeletekkel. Megszórjuk reszeIt sajttal és felcsavarjuk. Hústűvel megtűzzük, forró olajban megforgatjuk. majd egy kevés vizet aláöntögetve, puhára pároljuk. Ha megpuhult, a mustárt elkeverjük a tejföllel és ráöntjük. Makarónival vagy spagettivel tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg rostélyos szelet
- 15 dkg szalonna
- 15 dkg reszelt sajt
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 kanál mustár
- só, bors, paprikakrém, szegfűbors, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-04-10



 97 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 731709