Magyar Ă©telek

Egyéb







Pácolt felsál

Vadhúshoz való páclevet főzünk (sárgarépa, petrezselyemgyökér vöröshagyma, egész bors, ecet, felfőzve), lehűtjük, és a tálba helyezett húsra öntjük. 3-4 napig ebben pácoljuk a húst, és naponta megfordítjuk. A pácból kivéve feldaraboljuk, megdaráljuk, és jól elkeverjük a darált füstölt szalonnával, a darált áztatott zsemlékkel, apróra vágott kapribogyóval, párolt gombával, tojásokkal. Fűszerezzük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval és zöldpetrezselyemmel. Özgerincformát kibélelünk hajszálvékony szalonnaszeletekkel, beletesszük a húst, és sütőben megsütjük. A pácléből rendes vadas mártást készítünk, és a tálra borított pecsenyére öntjük.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg felsál
- 20 dkg füstölt szalonna
- 2 tejben áztatott zsemle
- 3 dkg kapribogyĂł
- 15 dkg gomba
- 3 tojás
- só, bors, szerecsendió, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2010-04-13



 98 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709220