Magyar Ă©telek

Egyéb







Párolt lábas pecsenye

A marhahúst megtűzdeljük ujjnyi vastag szalonnaszeletekkel. Forró olajban minden oldalát egy kicsit megpirítjuk. Melléteszünk egy apróra vágott vöröshagymát, egy karikára vágott sárgarépát. Ráöntjünk a fehérbort, rátesszük a zúzott fokhagymát, egy kiskanál vágott zöldpetrezselymet, lestyánlevelet. Kuktában 25 percig pároljuk. Ezután kinyitjuk a kuktát beletesszük az újhagymát, az apró sárgarépákat, a sertéslábakat, füstölt szalonnabőrt, a paradicsompürét, kakukkfüvet. Ezután a kuktát ismét lezárjuk, és teljesen puhára pároljuk. Tálra rakjuk és körülrakjuk a kicsontozott lábakkal és a zöldségekkel.
 
Hozzávalók:
- 1 kg Stefánia
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 vöröshagyma
- 1 sárgarépa
- 2 dl fehérbor
- 2 gerezd fokhagyma
- 6-8 Ăşjhagyma
- 15 dkg apró sárgarépa
- 2 sertésláb
- 1 kanál paradicsompüré
- só, bors, kakukkfű, zöldpetrezselyem, lestyánlevél

A közzététel dátuma: 2010-04-15



 102 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708417