Magyar Ă©telek

Egyéb







Párolt marhaszegy

A marhahúst, leveszöldséggel, sóval, borssal, paprikával fűszerezve megfőzzük. Ha megpuhul, kiszedjük csontjait és szép vékonyan felszeleteljük. Tűzálló tál aljára gratin mártást teszünk, ráhelyezzük a hússzeleteket, rátesszük a maradék mártást, meghintjük reszelt sajttal, zsemlemorzsával és forró sütőben pirosra sütjük. Párolt zöldségekkel, burgonyapüréből készített ropogóssal és gombamártással tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg marhaszegy
- 1/2 fej kelkáposzta
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- 10 dkg reszelt sajt
- 10 dkg zöldborsó
- 10 dkg zöldbab
- 15 dkg sárgarépa
- 10 dkg karfiol
- 15 dkg gomba
- só, bors, paprika, gratinmártás (tej mártás), leveszöldség

A közzététel dátuma: 2010-04-16



 103 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701669