Magyar Ă©telek

Egyéb







Pirított májgombóc

A zsírban megpirítjuk a hagymát a megáztatott, kinyomkodott zsemlét, majd a tojással, a fűszerekkel, a petrezselyemmel és a májjal összekeverjük, és tíz percig állni hagyjuk. Vízbe mártott evőkanállal gombócokat szaggatunk belőle, és sós vízben kifőzzük. Majd forró zsírban, tojást ráütve, átsütjük. Savanyú káposztával és sült burgonyával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 25 dkg darált marhamáj
- 2 kanál zsír
- 1 fejhagyma
- 2 zsemle
- 1 tojás
- 1 evőkanál vaj
- apróra vágott petrezselyem
- só, bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-04-19



 106 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725498