Magyar Ă©telek

Egyéb







Pusztai töltött felsál

A felsálszeleteket jól ellapítjuk, kiverjük. Megsózzuk borsozzuk megkenjük kevés paprikakrémmel (vigyázzunk mert sós!). A mustárt elkeverjük egy kevés tárkonyecettel, és a húst jól bevonjuk vele. Hosszában ráfektetünk egy hússzelet hosszúságú felvágott lángolt kolbászt, majd a húst felgöngyöljük és hústűvel megtűzzük. A hagymát kevés olajban, finomra vágva megpároljuk, megpirítjuk rajta a hústekercseket, majd kevés vízzel és borral, puhára pároljuk. Zsírjára sütjük. A hasábra vágott burgonyát sós vízben félig megfőzzük, elkeverjük pecsenyelével, és sütőben szép pirosra sütjük. Salátát adjunk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 1 kg felsál (kb. 8 szeletben)
- 30 dkg lángolt kolbász
- 2 evőkanál mustár
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 60 dkg burgonya
- 1 dl bor
- só, törött bors, tárkonyecet, paprikakrém

A közzététel dátuma: 2010-04-20



 107 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709207