Magyar Ă©telek

Egyéb







Rizses húspogácsák

A darált marhahúst jól összekeverjük a félig főtt rizzsel, a reszelt vöröshagymával, a. tojással, sóval, borssal, paprikakrémmel, majd pogácsákat formálunk belőle, és forró olajban mindkét felüket megsütjük. Előmelegített tűzálló tálra rakjuk. Közben egy evőkanál reszelt vöröshagymát olajban üvegesre pároljuk, rátesszük az apróra vágott gombát, pároljuk, majd zsírjára sütjük. Teszünk rá 3 kanál paradicsompürét, 1 dl vizet, sót, törött borsot, rozmaringot és egy csipet cukrot. Felforraljuk, és a tálra rakott húspogácsákra öntjük.
 
Hozzávalók:
- 70 dkg felsál (vagy fartő) darálva
- 5 dkg rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 1 tojás
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál paprikakrém
- 3 evőkanál paradicsompüré
- 1 csipet cukor
- 10 dkg gomba
- só, törött bors, rozmaring

A közzététel dátuma: 2010-04-22



 109 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709222