Magyar Ă©telek

Egyéb







Rostélyos tekercs

A húst kiverjük, megsózzuk borsozzuk. A tarját és a burgonyát kockákra vágjuk, összekeverjük, és elosztjuk a húson. A húst begönygyöljük, és fogvájóval összetűzzük. A zöldséget és a hagymát apróra vágjuk és megpirítjuk, a göngyölt húst beletesszük egy kis vízzel felöntve pároljuk. Ha a hús megpuhult, levébe egy kevés lisztet hintünk, tálaláskor ráöntjük a tejfölt.
 
Hozzávalók:
- 8 szelet hĂşs
- 20 dkg füstölt tarja
- 40 dkg burgonya
- 1 dl olaj
- 2 dl tejföl
- só, bors, liszt, zöldség, hagyma

A közzététel dátuma: 2010-04-23



 110 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719081