Magyar Ă©telek

Egyéb







Sajtos vagdalt hĂşs tekercs

A húst összegyúrjuk a tojással, sóval, borssal. Egy alufólia lapot kiolajozunk, és a húsvagdalékot félujjnyi vastagon, téglalap alakban, kinyújtjuk rajta. A tetejére sajtszeleteket fektetünk, majd a sajttal együtt a húst. össze göngyöljük, becsavarjuk a fóliába, és 2-3 helyen megkötjük. Sütőben kb. 30 percig sütjük. Ekkor a fóliából kibontjuk, és fölszeletelve tálaljuk, burgonyapürével és salátával.
 
Hozzávalók:
- 60 dkg darált sertés- vagy marhahús
- 1 tojás
- 5 dkg sajt
- só, törött bors, olaj

A közzététel dátuma: 2010-04-24



 111 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 718422