Magyar Ă©telek

Egyéb







Savanyú rostélyos

A húst kicsontozzuk, kiverjük, fűszerezzük és kevés forró olajban pirosra sütjük. A húst kiszedjük, az olajban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, zöldpetrezselymet, majd húslevessel felöntve visszarakjuk a húsokat. Teszünk hozzá kb. 2 kanál tárkonyecetet és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, adunk hozzá egy kiskanál mustárt és egy pohár tejfölt. Még egyszer felforraljuk és forrón tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet rostélyos (kb. 1 kg)
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csomag zöldpetrezselyem
- 2 dl tejföl
- 1 dl olaj
- 1 kanál mustár
- 1/2 l hĂşsleves
- só, bors, tárkonyecet

A közzététel dátuma: 2010-04-25



 112 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 718417